Stalen douchewanden Eijsden Limburg
dec
19
Stalen douchewand te Eijsden

Hoog in de nok van een eeuwenoud pand in Eijsden is een prachtige bad- & slaapkamer gecreëerd. Verhoogde vloer dat zorgt voor extra cachet. De blanke rauwe baksteen muren, modern bad en grote inloopdouche zorgen voor een prachtige sfeer. Hier plaatsten wij deze prachtige grote douchewanden.

stalen harmonicadeur
mrt
20
Stalen harmonica deur te Kerkrade

De doorgang stijlvol sluiten en de wens om de deuren ook geheel open te kunnen zetten, bijvoorbeeld in de zomer. Deze mogelijkheid creëerde we middels een stalen harmonica deur bestaande uit 3 elementen. De doorgang moest vrij gebruikt kunnen worden of in ieder geval geen belemmering vormen in de zomer maanden. Want dan zal de … <p class="link-more"><a href="https://www.123stalendeur.nl/project/stalen-harmonica-deur-te-kerkrade-limburg/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "Stalen harmonica deur te Kerkrade"</span></a></p>

Stalen Tuinpoort met hout vulling Vlodrop
mrt
02
Stalen tuinpoort met Douglas hout vulling te Vlodrop

Tuinpoort van staal met Douglas hout vulling, in zwarte poedercoating met lichte structuur. Geheel opmaat geplaatst aan deze oude boerderij woning te Vlodrop is een praktische stalen (loop) tuinpoort. Het zicht naar de achterzijde van het huis is ontnomen door de poort geheel te vullen met hout.  

Stalen kapstok
jul
17
Kapstok te Beek

Naast de prachtige stalen deur hebben we een strakke blindbevestigde kapstok geplaatst met legplank. Geheel gecoat in de zelfde coating als de stalen deur.

apr
17
Houten loftdeur te Roermond

Een uitzondering op het geheel van ons assortiment. Soms, heel soms stappen wij buiten het staal en werken wij meer met hout dan met staal. Deze zware loftdeur met eigen gemaakte rails van RVS en gelagerde hangwielen, is geplaatst voor de getoogde doorgang van een oud stadspand in Roermond. Afgelakt straalt deze prachtige deur in … <p class="link-more"><a href="https://www.123stalendeur.nl/project/houten-loftdeur-te-roermond/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "Houten loftdeur te Roermond"</span></a></p>

mrt
13
Stalen keuken koof te Heerlen

Een extraatje voor een prachtige maatwerk keuken bij Ca-Va Interieur te Heerlen. Een stalen koof om de afzuiging, over een lengte van ruim 6 meter. Geheel voorzien van brute draadglas. Dit zorgt voor een lichte doorkijk naar de achterliggende afzuiging.