Over ons

Een mooie stalen scharnierdeur in uw woonkamer of een prachtige taatsdeur naar de gang. Bij Gytrada bent u aan het juiste adres. 123stalendeur.nl is een website van Gytrada, en maken voornamelijk stalen deuren en puien en diverse andere interieur en exterieur producten uit staal al dan niet gecombineerd met hout. We zijn trots op ons vakmanschap en de kwaliteit van onze producten. Onze deuren worden met de hand gemaakt in eigen werkplaats. Stalen deuren maken en plaatsen is een specialistisch werk, waarbij wij persoonlijk met u de mogelijkheden bespreken en graag de tijd nemen om met u om tafel te gaan zitten. We geloven dat elke klant uniek is en daarom bieden we een breed scala aan deurontwerpen en afwerkingen om aan de individuele wensen van u te voldoen.

De eigen werkplaats, gevestigd in Herkenbosch, biedt de mogelijkheid om flexibel te zijn in metaalbewerking maar ook hout. In de werkplaats worden naast prachtige stalen deuren, ook sokkels en zuilen vervaardigd uit staal.

Waarom stalen deuren?

Door uitbreiding van het assortiment en het uiterste willen halen uit een ingerichte werkplaats, zijn we in 2016 gestart met de productie van stalen deuren. We hadden al een aantal mooie stalen deuren afgeleverd, maar de focus op enkel stalen deuren was er vooraf nog niet. Maar een mooi product als stalen deuren kon niet ongeroerd blijven. Want ook wij zagen dat dit product de laatste jaren aan populariteit sterk heeft toegenomen. Sindsdien worden er vele producten waaronder sokkels & zuilen, maar zeker stalen deuren en puien met de hand vervaardigd en gemonteerd.

Gytrada | Een unieke combinatie van interieur & exterieur producten en continue opzoek naar nieuwe ontwerpen, trends en stijlen vertaald naar dat ene unieke product voor uw interieur of exterieur. 

Zorgvuldigheid en secuur werken is van belang

Uw offerte aanvraag wordt door ons met veel aandacht en passie in behandeling genomen.
Elk huis is uniek, elke klantvraag is anders. Daarom is zorgvuldigheid en secuur werken van belang.
Onze producten worden met de hand gemaakt, waarbij wij gebruik maken van uitsluitend hoogwaardige producten. Alleen zo durven wij een product af te leveren waar wij zelf trots op zijn.

Aandacht

Groot in het klein blijven, want alleen dan kunnen wij aandacht geven aan elk product.
Het productie proces proberen wij continue te optimaliseren, maar elk product heeft zijn aandacht nodig. Door geen tientallen orders naast elkaar te plaatsen zijn wij groot in het klein blijven en kunnen wij de aandacht geven aan elke product.

Contact en korte lijnen

Tijd nemen voor onze klanten is van groot belang. Wij proberen altijd snel en accuraat te antwoorden op uw vragen. Uw vraag wordt beantwoord door een specialist.

Wij maken elke deur op maat!

Gydo Meijers
Eigenaar Gytrada