Over ons

Een mooie stalen scharnierdeur in uw woonkamer of een prachtige taatsdeur naar de gang. Bij Gytrada bent u aan het juiste adres. 123stalendeur.nl is een website van Gytrada, een vernieuwend bedrijf op het gebied van zowel interieur en exterieur producten uit staal al dan niet gecombineerd met hout. Gytrada (gestart in 2015) is nog jong, maar het vakmanschap zit er door de unieke samenwerking met Glasstraal Design al meer dan 25 jaar in. Want Gytrada produceert samen met partner Glasstraal Design, stalen deuren in eigen werkplaats. Stalen deuren maken en plaatsen is een specialistisch werk, waarbij wij persoonlijk met u de mogelijkheden bespreken en graag de tijd nemen om met u om tafel te gaan zitten.

De eigen werkplaats, gevestigd in Vlodrop (op het terrein van Beatrix Hout B.V.), biedt de mogelijkheid om flexibel te zijn in zowel hout- als metaalbewerking. Het is een gemakkelijke plaats voor leveranciers en biedt een ervaren ondergrond voor onze producten. In de werkplaats worden naast prachtige stalen deuren, ook sokkels en zuilen vervaardigd uit staal.

Waarom stalen deuren?

Door uitbreiding van het assortiment in 2016 en het uiterste willen halen uit een ingerichte werkplaats, is er gestart met de productie van stalen deuren. Sindsdien worden er vele producten, niet enkel stalen deuren maar ook sokkels & zuilen, met de hand vervaardigd en verkocht in binnen- en buitenland. De kennis is in eigen huis en door de samenwerking met partner Glasstraal Design, dat tevens afwerk-, timmer- en klusbedrijf is, kon een mooi product als stalen deuren niet ongeroerd blijven. Ook wij zagen dat dit product de laatste jaren aan populariteit sterk heeft toegenomen.

Gytrada | Een unieke combinatie van interieur & exterieur producten en continue opzoek naar nieuwe ontwerpen, trends en stijlen vertaald naar dat ene unieke product voor uw interieur of exterieur. 

Zorgvuldigheid en secuur werken is van belang

Uw offerte aanvraag wordt door ons met veel aandacht en passie in behandeling genomen.
Elk huis is uniek, elke klantvraag is anders. Daarom is zorgvuldigheid en secuur werken van belang.
Onze producten worden met de hand gemaakt, waarbij wij gebruik maken van uitsluitend hoogwaardige producten. Alleen zo durven wij een product af televeren waar wij zelf trots op zijn.

Aandacht

Groot in het klein blijven, want alleen dan kunnen wij aandacht geven aan elk product.
Het productie proces proberen wij continue te optimaliseren, maar elk product heeft zijn aandacht nodig. Door geen tientallen orders naast elkaar te plaatsen zijn wij groot in het klein blijven en kunnen wij de aandacht geven aan elke product.

Contact en korte lijnen

Tijd nemen voor onze klanten is van groot belang. Wij proberen altijd snel en accuraat te antwoorden op uw vragen. Uw vraag wordt beantwoord door een specialist.

Wij maken elke deur op maat!