Stalen deur te Kessel Limburg
aug
04
Dubbele stalen scharnierdeur te Kessel

De op verbinding tussen woonkamer en de nieuwe aanbouw met keuken is perfect op te lossen met een dubbele scharnierdeur met veel glas. Sluit de deuren als het moet, laat ze open als je dat graag wilt. De ene deur voorzien van kantsluitingen, de loopdeur met magneetsluiting.  

Stalen scharnierdeur Eijsden Limburg
jul
26
Stalen scharnierdeur met zijpaneel te Eijsden

De hoogte in, dat gingen we zeker met deze scharnierdeur, voorzien van bovenlicht. De eigenaren van dit prachtige pand, dat vroeger dienst deed als café hebben er een waar paleis van gemaakt. Oude details bleven gespaard en gaan nu hand in hand met nieuwe elementen. Maar liefst 3,40 meter hoog was het kozijn van deze … <p class="link-more"><a href="https://www.123stalendeur.nl/project/stalen-scharnierdeur-met-zijpaneel-te-eijsden/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "Stalen scharnierdeur met zijpaneel te Eijsden"</span></a></p>

Stalen scharnierdeur Roermond
jul
26
Stalen scharnierdeur te Roermond

Dat stalen deuren de aandacht trekken mag duidelijk zijn. Maar de asymmetrische verdeling zorgt voor een extra luchtig gevoel in dit appartement te Roermond. Je kijkt nu zo vanaf de woonkamer de lange gang binnen.

Stalen schuifdeuren Budel
jul
26
Stalen schuifdeuren te Budel

In een prachtige nieuwbouw woning te Budel mochten wij de afscheiding tussen keuken en woon-/zitkamer maken. 2 grote vaste panelen met 2 schuifdeuren voorzien van softclose sluiting. De bovenbalk is zo minimaal mogelijk gehouden om zoveel mogelijk licht inval te creëren. In open stand maken de schuifdeuren plaats voor een vrije doorgang van ruim 270 … <p class="link-more"><a href="https://www.123stalendeur.nl/project/stalen-schuifdeuren-te-budel/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "Stalen schuifdeuren te Budel"</span></a></p>

Stalen scharnierdeur Sittard
jul
26
Stalen scharnierdeur te Sittard

Nog voor de nieuwe vloer gestort werd is deze ranke stalen scharnierdeur geplaatst. Met ronde handgreep over 2 vakken, laat deze deur de hoogte in werken. Uiteraard netjes gepoedercoat en voorzien van magneetsluiting.  

Stalen deuren Roermond
jul
26
Stalen scharnierdeuren te Roermond

In een bestaande houten kozijn plaatsten wij deze dubbele stalen scharnierdeur met overzet kozijn in een bungalow te Roermond. Geheel op maat is het bestaande kozijn voorzien van prachtige stalen deuren met magneetsluiting. Over het houten kozijn is er een hoek-profiel geplaatst waarin de stalen deuren hangen. De sfeer is direct anders als men de … <p class="link-more"><a href="https://www.123stalendeur.nl/project/stalen-scharnierdeuren-te-roermond/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "Stalen scharnierdeuren te Roermond"</span></a></p>

Stalen kapstok
jul
17
Kapstok te Beek

Naast de prachtige stalen deur hebben we een strakke blindbevestigde kapstok geplaatst met legplank. Geheel gecoat in de zelfde coating als de stalen deur.

Stalen scharnierdeur Kerkrade
jul
04
Stalen 4-vaks scharnierdeur met hoekprofiel te Kerkrade

In Kerkrade plaatsten wij deze 4-vaks deur met hoekprofiel om de muur, om de muur af te werken zonder te hoeven stukadoren. Uiteraard alles netjes gepoedercoat in kleur.

stalen deur Roermond
jun
07
Stalen scharnierdeur te Roermond

In de kelder van een restaurant in Roermond is de wijn nu goed zichtbaar middels de stalen scharnierdeur met dag en nachtslot en veel glas. Direct naast de toiletten gang liggen de wijnflessen nu tentoon een de gasten, netjes achter slot en grendel. De deur is voorzien van dubbel/geisoleerd HR glas zodat de wijn ook … <p class="link-more"><a href="https://www.123stalendeur.nl/project/stalen-scharnierdeur-te-roermond/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "Stalen scharnierdeur te Roermond"</span></a></p>

jun
07
Stalen scharnierdeur te Beek

Een stalen inrichting geeft een stoere look, zeker hier. De stalen scharnierdeur komt perfect tot zijn recht bij de stalen trap. Het huis is nog in aanbouw, dus de inrichting laat nog even op zich wachten.