FAQ’s

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en tevens een aantal weetjes waarvan wij denken dat die handig zijn voor u om te weten. Mocht uw vraag er niet tussen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Standaard worden onze producten met een zeer hoogwaardige zwarte nostalgische matt lak afgewerkt.
Eventuele andere kleuren kunnen in overleg ook verwerkt worden. Ook poedercoaten is mogelijk en in vrijwel alle RAL kleuren.

De levertijd is afhankelijk per bestelling, maar wij streven ernaar om de bestelling binnen 5-6 weken te monteren. Wij zullen met u contact opnemen over de montage datum(s).

Category: Bestelling

De namen van de producten verklappen natuurlijk al heel veel, voornamelijk staal/metaal.
Wij werken met hoogwaardige profielen deze wij in eigen werkplaats verwerken. Afhankelijk van uw bestelling wordt dit staal afgewerkt met een industriële primer en eind coating/lak of gestraald en gepoedercoat. Het hang en sluitwerk is eveneens van hoogwaardige kwaliteit deze wij speciaal bij erkende partners inkopen. Mocht er nu iets stuk gaan, uiteraard komen wij in dit geval met een passende oplossing!

Nee, bent u akkoord met de offerte plaatst u een handtekening. Hierna ontvangt u een aanbetalingsfactuur waarin wij u vriendelijk vragen om 40% van het offertebedrag aan te betalen. Het aanbetalingsbedrag kan met Vooraf Overmaken per bank / IDeal / Creditcard (Mastercard/Visa) betaald worden. De betaallink voor de aanbetaling treft u op de deelfactuur aan. Hierna zullen wij uw product produceren. Pas na montage betaald u het openstaande restbedrag. Dit kan bij u op locatie met Pin (Maestro) / Creditcard (Mastercard/Visa) of Cash.

Wij nemen contact met u op per telefoon of per e-mail en spreken al kort enkele details met u door. Plannen een afspraak bij u op locatie om verdere wensen en mogelijkheden te bespreken en de deur nauwkeurig in te meten. Wij nemen ook een aantal voorbeelden mee, zo krijgt u een beeld van onze kwaliteitsstandaard. Hierna gaan wij aan het werk en stellen offerte voor uw op.

Onze dag heeft ook maar 24 uur en in een week zitten maar 7 dagen, deze willen wij zo goed mogelijk benutten met het vervaardigen van mooie producten en het monteren hiervan. Lange autoritten zijn voor ons verloren tijd die wij liever gebruiken om aan onze producten te werken of met u een kop koffie te drinken :). Mocht u nu twijfelen of wij ook bij u een product kunnen monteren, neemt u dan even contact met ons. Wij zijn natuurlijk ook een beetje flexibel.

U heeft iets geheel anders in gedachten dan wij aanbieden op onze website? Geen probleem, door de eigen productie zijn wij flexibel en denken graag met u mee. Neemt u contact met ons op via het contactformulier.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Load More