FAQ’s

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en tevens een aantal weetjes waarvan wij denken dat die handig zijn voor u om te weten. Mocht uw vraag er niet tussen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nee, bent u akkoord met de offerte plaatst u een handtekening. Hierna ontvangt u een aanbetalingsfactuur waarin wij u vriendelijk vragen om 40% van het offertebedrag aan te betalen. Het aanbetalingsbedrag kan met Vooraf Overmaken per bank / IDeal / Creditcard (Mastercard/Visa) betaald worden. De betaallink voor de aanbetaling treft u op de deelfactuur aan. Hierna zullen wij uw product produceren. Pas na montage betaald u het openstaande restbedrag. Dit kan bij u op locatie met Pin (Maestro) / Creditcard (Mastercard/Visa) of Cash.

Wij nemen contact met u op per telefoon of per e-mail en spreken al kort enkele details met u door. Plannen een afspraak bij u op locatie om verdere wensen en mogelijkheden te bespreken en de deur nauwkeurig in te meten. Wij nemen ook een aantal voorbeelden mee, zo krijgt u een beeld van onze kwaliteitsstandaard. Hierna gaan wij aan het werk en stellen offerte voor uw op.

Load More